Ofte stilte spørsmål

Her får du en oversikt over ofte stilte spørsmål om Zalo – og svar på dem. Lurer du på noe angående våre produkter eller bruken av dem, kan du kontakte kundeservice.

Spørsmål om Zalo Makinoppvask

«Zalo-kraft» er ett uttrykk for den veldig gode vaskeeffekten som nordmenn har kunnet stole på i nesten 70 år. Med Zalo Maskinoppvask har vi som mål å overføre denne gode effektiviteten til oppvaskmaskinen!

Nei. Dersom et vaskemiddel som selges i Norge inneholder fosfat skal det være oppgitt på innholdsdeklarasjonen på produktet.

Ja. Zalo Maskinoppvask er et «alt-i-ett»-produkt og inneholder glansemiddel.

Det er vanskelig å sammenligne et håndoppvaskmiddel med et maskinoppvaskmiddel – begge er veldig effektive!

Vi har laget emballasje tilpasset de 16 eller 40 tablettene som er i pakken. Vi ønsker ikke at den skal ta mer mer plass enn nødvendig i hyllen hjemme i kjøkkenskapet – og ikke minst er det bedre for miljøet at den tar minst mulig plass under transport.

Vi lanserte med med 16 tabletter i en praktisk størrelse, og for mindre husholdninger kan 16 tabletter vare en ganske god stund. Men vi har selvfølgelig lyttet til deres forespørsler om større pakning og har derfor også lansert Zalo Maskinoppvask med 40 tabletter!

Ja, emballasjen er laget av 100% resirkulert papir og kan selvfølgelig resirkuleres. Den skal sorteres som papir.

Nei! Dette kommer til å gi mye skum og i verste fall ødelegge oppvaskemaskinen. Zalo Maskinoppvask er, som navnet tilsier, et maskinoppvaskmiddel og inneholder andre ingredienser enn Zalo Håndoppvask.

Til vanlig skitten oppvask og bløtt vann er doseringen 1 tablett per vask. Ved ekstra skitten oppvask/hardt vann anbefaler vi å bruke 2 tabletter.

Hardhet på vann er et mål for vannets innhold av salter, og hardt vann skyldes i hovedsak høy konsentrasjon av kalsium og magnesium. I Norge har det store flertallet bløtt vann, men dersom man er usikker for hva som gjelder der man bor kan man ta kontakt med kommunen. Ved hardt vann anbefaler vi å bruke 2 tabletter.

Zalo Maskinoppvask inneholder ingen ingredienser av animalsk opphav, og er selvfølgelig ikke testet på dyr.

Ja. Zalo Maskinoppvask er vurdert og godkjent av miljømerket Svanen.